Wij maken van uw feest een succes!
Heerlijke hapjes uit eigen keuken
Compleet verzorgd met dranken
Alles is mogelijk!
Previous
Next

Barbecue in Katwijk

Baaij Catering kan uw gehele barbecue in Katwijk verzorgen. Wij betrekken al ons vlees en vis uit onze eigen winkels, Baaij-Meat.nl en Baaij-Fish.nl aan de kanaalstraat in Lisse. Van barbecue worsten uit eigen worstmakerij, tot de mooiste zalm en garnalenspiesen. Alles is dagvers!

Barbecue in Katwijk voor grote groepen

Een barbecue voor een grote groep kan flink wat tijd in beslag nemen. Denk bijvoorbeeld aan het organiseren van tafels, borden, bestek, bereiden van vlees en vis en natuurlijk de afwas. Gelukkig is dit niet meer nodig. Met onze barbecue service wordt samen eten een feest. Je kunt alles direct op de barbecue leggen en dat betekent: meer tijd voor je vrienden, familie of collega’s. Ook kunnen wij een barbecue kok voor u regelen. Zo wordt barbecueën in Katwijk een feest!

Barbecue in Katwijk
Barbecue in Katwijk

Barbecue in Katwijk, ook voor kinderen

Wij hebben vooraf samengestelde barbecuepakketten voor kinderen, maar ook voor de echte vlees- en visliefhebbers onder ons is er meer dan genoeg keus. Maar ook als u liever zelf uw barbecue samenstelt kunt u kiezen uit onze barbecue producten. Omdat wij zelf ons vlees en vis verwerken is alles mogelijk.

Barbecue in Katwijk bestellen

Als u een heerlijk en complete barbecue wilt geven in Katwijk, dan heeft u gevonden wat u zoekt. Baaij Catering kan uw complete barbecue catering in Katwijk verzorgen. Zelfs een warmhoudpan voor de satésaus is mogelijk. U hoeft zelf alleen nog te zorgen voor uw gasten! Naast barbecue catering hebben wij ook een eigen partyverhuur. Wilt u borden, bestek, tafels, stoelen of een compleet ingerichte tent in Katwijk? Alles is mogelijk!